Onze werkzaamheden

Als electrotechnisch installatiebedrijf voeren wij verschillende soorten werkzaamheden uit. Hieronder treft u een overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen.

Vernieuwen meterkast

Wij kunnen tegen scherpe tarieven uw verouderde groepenkast vervangen en/of uitbreiden. Op deze manier voldoet uw installatie weer aan de huidige voorschriften en veiligheidseisen.

Heeft u plannen om uw keuken te vernieuwen of uit te breiden, eventueel een sauna of airco te plaatsen? Dan is het gewenst of soms zelf noodzakelijk om een 1-fase installatie om te bouwen naar een 3-fasen installatie (krachtstroom). In dat geval kunnen wij het ombouwen van uw installatie verzorgen. Van de werkzaamheden in huis tot het aanvragen van de 3-fasen installatie bij uw energiebedrijf verzorgen wij voor u. 

 

 

Tuinverlichting

In het voorjaar is het weer tijd om de tuinverlichting in orde te maken of aan te leggen, en ook voor de elektriciteit in het nieuwe tuinhuis bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen de bekabeling  aanbrengen, eventueel aansluiten op een (nieuwe) aparte groep, en de tuinverlichting aansluiten. Denk hierbij ook aan schemerschakelaars en tijdklokjes. Wij leveren zelf geen tuinlampen, deze kunt u het beste zelf aanschaffen.