Diensten

Nieuwbouw of verbouw
Na opname en overleg met de klant en het uitbrengen van een offerte, tekenen wij de plaatsen van de schakelaars, wandcontactdozen en lichtpunten samen ter plaatse met de opdrachtgever af. Dit geeft veel vrijheid met de indeling en inrichting van de woning.

Voor het aanbrengen van het leidingwerk verzorgen wij bij deze werkzaamheden zelf het benodigde hakwerk, hiervoor hebben wij alle benodigde hak- diamantfrees- en boormachines, zowel met stofafzuiging als met water diamantboren. Vaak is het bij (kleinere) verbouwingen qua kosten niet rendabel om hiervoor een gespecialiseerd hakbedrijf in te schakelen, het scheelt tijd in het bouwproces en geeft minder kans op misverstanden.

Andere werkzaamheden
Voor overige klussen zoals het uitbreiden van een bestaande installatie of groepenkast spreken wij van tevoren door wat er exact moet gebeuren en proberen wij zo goed mogelijk mee te denken in de behoeftes van de klant.

U kunt hierbij denken aan het technisch gereed maken van uw groepenkast en bedrading voor het plaatsen van een laadpaal, een kookgroep of andere uitbreidingen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Plaatsen, vervangen of uitbreiden van uw groepenkast
  • Kabelwerk voor elektriciteit en telecom (TV & Internet)
  • Plaatsing van extra lichtpunten in tuin en schuur